Het landelijke onderzoek naar Business Modellen voor de Circulaire Economie (BMCE) leverde ruim 2800 reacties op. 800 ondernemers vulden de enquête volledig in en in totaal hebben we 5.800 cases bekeken. Vervolginterviews zijn in volle gang en er ontstaat een mooie lijst van de echte CE casussen in Nederland.
De resultaten presenteren we tijdens een tweedaags event op 18 en 19 mei.
Op 18 mei beginnen we met de conferentie BMCE in de Eusebiuskerk te Arnhem waar we o.a. de onderzoeksresultaten presenteren. Aansluitend is er buiten een bijzondere CE markt waar u kennis kunt maken met uiteenlopende CE initiatieven en producten. Op 19 mei is er de BMCE regiotour: u kunt dan op locatie gaan kijken bij ondernemers in Oost Nederland.De activiteiten op 18 en 19 mei zijn afzonderlijk te bezoeken. Voor de conferentie betaalt u de kostprijs, De CE Markt en de BMCE regiotour zijn gratis toegankelijk en worden georganiseerd in samenwerking met CIRCLES.

We zijn druk bezig om een mooi programma neer te zetten. Deelnemen? Meedoen? Uw Circulair model laten zien?Meer informatie via onderstaande link.

BMCE 18 en 19 mei